Blog Arşivi

GEZİ YAZILARIM

Hoşgeldiniz





Translate

CHP’li Tan, Kandıralılara konuk KOCAELİ GAZETESİ

CHP’li Tan, Kandıralılara konuk


http://www.kocaeligazetesi.com.tr/chpli-tan-kandiralilara-konuk-632727h.htm
CHP’li Tan, Kandıralılara konuk
CHP’den milletvekili aday adayı olan Müzeyyen Tan, önceki gün Kandıralılar Derneği yöneticileri ile bir araya geldi. Tan, Kandıralıların kendileri için önemli kişiler olduğunu söyledi.
CHP Milletvekili aday adayı Müzeyyen Topçu Tan, önceki gün Kocaeli Kandıralılar Derneği’nin toplantısına katıldı. Eşi Dr. Ömer Tan ile birlikte dernek yönetiminin konuğu olan Müzeyyen Tan, Kandıralılar tarafından ilgi ile karşılandı.

TAN’I KUTLADILAR
Toplantı başlangıcında konuşan Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, Müzeyyen Topçu Tan’ın bugüne kadar yapılan dernak çalışmalarına katıldığını belirterek, “Kendisini bugün de yönetim kurulumuzda ağırlamaktan dolayı mutluyuz” dedi. Görgün ayrıca aday adaylığı nedeniyle Tan’ı kutladı.

KENDİNİ TANITTI
CHP’nin projeleri ve seçim çalışmaları hakkında konuşan aday adayı Müzeyyen Topçu Tan ise, “Avrupa İnsan Hakları Eğitici Eğitimi ile Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Okulu Sertifika Programını tamamladım. Halen Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim Fakültesi öğrencisiyim. 26 yıldır İzmit’te sosyal, kültürel ve siyasi çalışmaların içindeyim. Kandıra ise her zaman birinci önceliğimiz olmuştur” dedi. Ziyaret, Başkan Görgün ile Hüseyin Acurman’ın Tan’a derneğin hediyesini takdimi ile sona erdi.