Blog Arşivi

GEZİ YAZILARIM

Hoşgeldiniz





Translate

CHP'li Tan, esnafın nabzını tuttu KOCAELİ GAZETESİ HABER

CHP'li Tan, esnafın nabzını tuttu


http://www.kocaeligazetesi.com.tr/chpli-tan-esnafin-nabzini-tuttu-632892h.htm

CHP'li Tan, esnafın nabzını tuttu
Pazarcı, taksici ve çarşı esnafıyla bir araya gelen ve bir bardak sıcak çaylarını içerek sorunlarını dinleyen CHP'li aday adayı Tan, çalışa çalışa kazanacaklarını söyledi.
CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Diş Hekimi Müzeyyen Topçu Tan, toplumun çeşitli kesimleriyle bir araya gelmeye ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor. İzmit'in en büyük semt pazarı olan Perşembe Pazarı'nda kendini tanıtan broşürleri dağıtan ve tezgâh açan esnaflar ile alışveriş yapan vatandaşlarla görüşen Tan, daha sonra kent merkezinde bulunan taksi duraklarında taksicilerle ve çarşı esnafıyla sohbet etti.

“ÇALIŞA ÇALIŞA KAZANACAĞIZ”
Genç, yaşlı, kadın, erkek, çalışan ve emeklilerin hallerinden memnun olmadığını belirten Tan, "Ana muhalefet partisi olarak vatandaşların bizlerden beklentisi daha çok çalışmamız ve iktidar olmamız. Ancak bu sayede bizleri umut olarak gören esnafın, çiftçinin, işçinin, memurun, emeklinin, öğrencinin, ev hanımının sorunlarını çözebiliriz. Biz de diyoruz ki; Çalışa çalışa kazanacağız. Başka yolu yok" şeklinde konuştu.